AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure dökmek

Kahve falında aşure dökmek

Kahve falında aşure dökmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure dökmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında aşure dökmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında aşurelik malzeme görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Kahve falında birinin aşure yaptığını görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında muharrem ayında aşure görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşure dağıtmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden aşure almak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına alamet eder.

Kahve falında aşure dağıtıldığını görmek işlerin sarpa saracağına, eline büyük paralar geçeceğine delalettir.

Kahve falında aşure hazırlamak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir