AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure dağıttığını görmek

Kahve falında aşure dağıttığını görmek

Kahve falında aşure dağıttığını görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rakipleri mağlup edeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında aşure dağıttığını gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında aşure dağıttığını görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına yorulur.

Kahve falında aşure dağıtıldığını görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında aşurelik buğday görmek her daim bereketli işler yapacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında aşure vermek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu aşure görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında aşure kusmak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu aşure yemek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ticarette zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kazan aşure görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir