AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure vermek

Kahve falında aşure vermek

Kahve falında aşure vermek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, hayaller kurulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure vermek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Kahve falında aşure gününü görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşure içtiğini görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında şekersiz aşure yemek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşure çorbası yemek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında aşure piştiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Kahve falında şekersiz aşure görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden aşure almak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir