AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure yapıp dağıtmak

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, önemli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar işlerinizi yavaşlatabilir veya planlarınızı bozabilir.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak işlerinin zarara uğrayacağına, atılan adımların zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında aşure dağıtmak rızık eksikliği yaşayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Kahve falında ekmek yapıp dağıtmak alim insanlardan sayılacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı yapıp dağıtmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında yemek yapıp dağıtmak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında helva yapıp dağıtmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir