AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu aşure yemek

Kahve falında tuzlu aşure yemek

Kahve falında tuzlu aşure yemek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu aşure yemek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Kahve falında tuzlu aşure yemek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işarettir.

Kahve falında tuzlu aşure görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, işlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında şekersiz aşure yemek belalı kimselerle karşılaşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşure ayında aşure yemek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, anne babaya müjde verileceğine yorulur.

Kahve falında aşure yemek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşure çorbası yemek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında aşurelik buğday görmek huzur bulacağına, kişinin içinin daralacağına yorulur.

Kahve falında aşure vermek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir