AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure dağıtıldığını görmek

Kahve falında aşure dağıtıldığını görmek

Kahve falında aşure dağıtıldığını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işarettir.

Kahve falında aşure dağıtıldığını gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmanız veya yeni yerler ziyaret etmeniz bir sonraki adımınızı atarken size yön verebilir.

Kahve falında aşure dağıttığını görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında aşure dağıtıldığını görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, hayat boyu çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kazan aşure görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında aşure kusmak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşure tenceresi görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında aşure yapmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir