AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure kusmak

Kahve falında aşure kusmak

Kahve falında aşure kusmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bekârlığına da veda edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına inanılır.

Kahve falında aşure kusmak gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Kahve falında aşure kusmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında şekersiz aşure görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşurelik almak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işarettir.

Kahve falında aşure vermek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında aşure tatlısı görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure piştiğini görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında aşure yapmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında aşure tenceresi görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir