AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure yapmak

Kahve falında aşure yapmak

Kahve falında aşure yapmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşure yapmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri veya yapılması gereken değişiklikleri yerine getirmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Kahve falında aşure yapmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında aşure keşkek görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında bir kazan aşure görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında aşure görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulur.

Kahve falında aşure vermek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure yemek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında aşurelik görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir