AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, yetki sahibi olacağına, arabuluculuk yapılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayatın tadına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday gördüyseniz:

  • Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşure buğdayı görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında aşurelik buğday görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure içtiğini görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalettir.

Kahve falında tencerede aşure görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, günahlara delalet etmektedir.

Kahve falında aşurenin taştığını görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine inanılır.

Kahve falında şekersiz aşure görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında aşure dağıttığını görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir