AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kazan aşure görmek

Kahve falında bir kazan aşure görmek

Kahve falında bir kazan aşure görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, bol rızık sahibi olunacağına, zahmete düşeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, işlerine verimin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kazan aşure gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir.

Kahve falında aşure kazanı görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kazan aşure görmek gönlünce bir hayat süreceğine, çok mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, masrafların altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında aşure yedirmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının aşure yaptığını görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında aşure içmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında aşure yapan birini görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir