AnaSayfa / Genel / Kahve falında morardığını görmek

Kahve falında morardığını görmek

Kahve falında morardığını görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, keyfin kaçacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında morardığını gördüyseniz:

  • Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz.

Kahve falında boynunun morardığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolları morarmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağın morardığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalettir.

Kahve falında dayaktan morarmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında boynu morarmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudu morarmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gözleri morarmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı morarmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir