AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda sivilceler görmek

Kahve falında vücudunda sivilceler görmek

Kahve falında vücudunda sivilceler görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sivilceler gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta sivilce görmek hayırlı kararlar verileceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sivilceler görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, kimseye borçlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda sivilce görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda sivilce görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının vücudunda sivilce görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında vücudu sivilceli görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunu sivilceli görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir