AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ve sarı görmek

Kahve falında mor ve sarı görmek

Kahve falında mor ve sarı görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor ve sarı gördüyseniz:

  • Yaşamsal kararlarınız devreye girebilir.

Kahve falında sarı mor çiçek görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, etrafına güzel insanların dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor ve sarı renk görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret eder.

Kahve falında sarı ve mor renk görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mor ve sarı çiçek görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında mor ve sarı görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor lavanta görmek düşünceli ve dalgın olacağına, yüceltileceği sözler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor kadife görmek neşe içinde olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, alım zorluğu yaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir