AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ve mor renk görmek

Kahve falında sarı ve mor renk görmek

Kahve falında sarı ve mor renk görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok güzel işlere gireceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı ve mor renk gördüyseniz:

  • Hayatı yaşamaya öncelik vermeniz stresi azaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mor ve sarı renk görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, kazancının iki kat artacağına işarettir.

Kahve falında sarı ve mor renk görmek rızkının da çoğalacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renk yüzük görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor ve yeşil renk görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu mor renk görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine inanılır.

Kahve falında mor renk şemsiye görmek keyifli olacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renk ip görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli kazak görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir