AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor orkide çiçeği görmek

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Kahve falında mor orkide çiçeği gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mor orkide görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işarettir.

Kahve falında orkide çiçeği görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında orkide çiçek görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz orkide çiçek görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz orkide almak kişinin rahat bir nefes alacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalettir.

Kahve falında orkide görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında orkide hediye almak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, fakirlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir