AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı mor çiçek görmek

Kahve falında sarı mor çiçek görmek

Kahve falında sarı mor çiçek görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı mor çiçek gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mor ve sarı çiçek görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı mor çiçek görmek kasasının ağırlaşacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında mor çiçek koklamak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında mor çiçek yemek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor çiçek ekmek dayanışma içinde kalacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek kızgınlıkların geçeceğine, bekarsa evleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir