AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ve sarı renk görmek

Kahve falında mor ve sarı renk görmek

Kahve falında mor ve sarı renk görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, makam ve söz sahibi olacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında mor ve sarı renk gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında mor ve sarı renk görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevdiği birine hediye alacağına delalet eder.

Kahve falında sarı ve mor renk görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine inanılır.

Kahve falında mor renkli elbise giymek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet eder.

Kahve falında mor renk kumaş görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında mor renkli elbise görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe ve mor renk görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli oda görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk boya görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir