AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ve sarı çiçek görmek

Kahve falında mor ve sarı çiçek görmek

Kahve falında mor ve sarı çiçek görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çevresinin genişleyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, günah işleyeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında mor ve sarı çiçek gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Kahve falında sarı mor çiçek görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çaresiz kalacağına inanılır.

Kahve falında mor ve sarı çiçek görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek biraz dinleneceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine alamet eder.

Kahve falında mor çiçekler görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor çiçek yemek kafasına koyduğuna ulaşacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında mor çiçek dikmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir