AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kadife görmek

Kahve falında mor kadife görmek

Kahve falında mor kadife görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor kadife gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında mor kadife görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadife giymek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife elbise görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sıkıntı yükleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kadife görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon görmek ağız tadından olacağına, işlerinin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadife yastık görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında siyah kadife ceket görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir