AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor lavanta görmek

Kahve falında mor lavanta görmek

Kahve falında mor lavanta görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor lavanta gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Kahve falında mor lavanta görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, neşesine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına alamet eder.

Kahve falında lavanta koklamak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına delalettir.

Kahve falında lavanta tarlası görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında lavanta kokusu duymak maddi açıdan zarara uğranacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret eder.

Kahve falında lavanta suyu görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında lavanta sabunu görmek kendi şansını kendi yaratacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında lavanta çiçeği görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir