AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmaya hazır olmanız pozisyonunuzu güvence altına almanızı sağlayabilir.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek mutlu bir insan olunacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında mor renkte çiçek görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında mor çiçek vermek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalet eder.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek aynı karşılığı alamayacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında mor çiçek yemek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir