AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çiçekler görmek

Kahve falında mor çiçekler görmek

Kahve falında mor çiçekler görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mor çiçekler gördüyseniz:

  • Fiziksel bir rekabet ortamına girerseniz imajınızı güçlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz veya kendinize güveniniz artabilir.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, çok büyük bir şok yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında mor çiçekli ağaç görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine inanılır.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor çiçek görmek küslerin ve dargınların barışacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mor çiçek yemek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hasta ise şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sağlık sorunlarının son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir