AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkli çiçek görmek

Kahve falında mor renkli çiçek görmek

Kahve falında mor renkli çiçek görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, mülk sahibi olacağına, hastaysa şifa bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında mor renkli çiçek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında mor renkte çiçek görmek belalara denk gelmeyeceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işarettir.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sarı mor çiçek görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Kahve falında mor çiçek koparmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek çok para kazanılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor çiçek yemek geçimin kolaylaşacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor çiçek koklamak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir