AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çiçek yemek

Kahve falında mor çiçek yemek

Kahve falında mor çiçek yemek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, zenginleşeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında mor çiçek yemek gördüyseniz:

  • Fark yaratarak imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında mor çiçek yemek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet eder.

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine alamet eder.

Kahve falında mor çiçek dikmek bol hayır duası alınacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine yorulur.

Kahve falında mor çiçekler görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir