AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor tırnak görmek

Kahve falında mor tırnak görmek

Kahve falında mor tırnak görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet eder.

Kahve falında mor tırnak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinizde iş bölümüne önem vermenizde fayda var.

Kahve falında mor tırnak görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında morarmış tırnak görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının tırnaklarını görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında batık tırnak görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak makası bulmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının tırnak kesmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir