AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak makası bulmak

Kahve falında tırnak makası bulmak

Kahve falında tırnak makası bulmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, iş yeri sahibi olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak makası bulmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında tırnak makası bulmak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnak makası istemek ün yapmayı başaracağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası aramak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tırnak makası kaybetmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak makası hediye almak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık tırnak makası görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında tırnak makası kullanmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında makasla tırnak kesmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir