AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tırnaklarını görmek

Kahve falında başkasının tırnaklarını görmek

Kahve falında başkasının tırnaklarını görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının tırnaklarını gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri takdir görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ayak tırnağı koparmak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek riske atılacağına, huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı törpülemek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak keseni görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağın soyulduğunu görmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, fal sahibinin içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnak görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına işarettir.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının çıkmasını görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir