AnaSayfa / Genel / Kahve falında batık tırnak görmek

Kahve falında batık tırnak görmek

Kahve falında batık tırnak görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, vefakar bir insan olunacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında batık tırnak gördüyseniz:

  • Bazı kazançlar sağlayabilir veya üstlerinizden beklenmedik prim ya da övgüler alabilirsiniz.

Kahve falında batık tırnak görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında batık çıkarmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalettir.

Kahve falında batık görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında batık kıl çıkarmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında batık tuvalet görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında batık kıl görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalet eder.

Kahve falında batık gemiler görmek adım atarken çok zorlanacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında batık şehir görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kötü gidişe dur denileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir