AnaSayfa / Genel / Kahve falında morarmış tırnak görmek

Kahve falında morarmış tırnak görmek

Kahve falında morarmış tırnak görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında morarmış tırnak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, yeni kişilerle tanışmalı, daha önce denemediğiniz şeyler denemelisiniz.

Kahve falında morarmış tırnak görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor tırnak görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dertlerinin sonunun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağının çekildiğini görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında güzel tırnak görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnakları kesmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek üzüntülerin daha da artacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin tırnağını kesmek işlerin çok iyiye gideceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir