AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek

Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek

Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, muradına eremeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında tırnak pisliği temizlemek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnak pisliği görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının pisliğini temizlemek büyük sorunlarla boğuşulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet eder.

Kahve falında köpek pisliğini temizlemek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında koyun pisliği temizlemek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine işarettir.

Kahve falında güvercin pisliği temizlemek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çok eğleneceğine delalettir.

Kahve falında tuvaletteki pisliği temizlemek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir