AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında tırnağın kırılmasını görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek işlerin eski haline döneceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağı kırılmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında tırnağın kırılması görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, herkesten ileriye gideceğine yorulur.

Kahve falında tırnağının kırıldığını görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağı kırılmış görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir