AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor taşlı küpe görmek

Kahve falında mor taşlı küpe görmek

Kahve falında mor taşlı küpe görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor taşlı küpe gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız konforu arttırıcı değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mor taşlı küpe görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mor küpe takmak sıhhat ve huzur bulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli küpe görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine inanılır.

Kahve falında mor küpe görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında küpe taşı görmek stres içinde günler geçireceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek sorunlarının çözüleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir