AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı taşlı küpe görmek

Kahve falında kırmızı taşlı küpe görmek

Kahve falında kırmızı taşlı küpe görmek her zaman çok başarılı olacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sabrını zorlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe gördüyseniz:

  • Yardımsever yapıdasınız.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı küpe görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında taşlı altın küpe görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işarettir.

Kahve falında zümrüt taşlı küpe görmek onu dinleyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir