AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkli küpe görmek

Kahve falında mor renkli küpe görmek

Kahve falında mor renkli küpe görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kederleneceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renkli küpe gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Kahve falında mor renkli küpe görmek sorunların tek kalemde silineceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında mor taşlı küpe görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor küpe görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor küpe takmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkli küpe görmek doğru karar veremeyeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli küpe görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli küpe görmek kişisel problemlerini çözeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir