AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor küpe görmek

Kahve falında mor küpe görmek

Kahve falında mor küpe görmek hafifleyeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulur.

Kahve falında mor küpe gördüyseniz:

  • Genel olarak dış uyarılara açıksınız.

Kahve falında mor küpe görmek hak ve din yolunu bırakacağına, kazançtan yana kara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mor küpe takmak dara düşeceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli küpe görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalet eder.

Kahve falında mor taşlı küpe görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında burnuna küpe takmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında elde küpe görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük küpe görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir