AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe taşı görmek

Kahve falında küpe taşı görmek

Kahve falında küpe taşı görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, kazancının artacağına,, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küpe taşı gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizden hareket bekliyor.

Kahve falında altın taşlı küpe görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pembe taşlı küpe görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı altın küpe görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş küpe görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir