AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı şemsiye görmek

Kahve falında sarı şemsiye görmek

Kahve falında sarı şemsiye görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalettir.

Kahve falında sarı şemsiye gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatle atmanız en iyi sonuçların alınmasının sigortası olabilir.

Kahve falında sarı şemsiye görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında sarı şemsiye açmak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, duygularını açığa vuracağına yorulur.

Kahve falında birinin şemsiye verdiğini görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah şemsiye almak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, geçim kaygısı duymayacağına rivayet eder.

Kahve falında şemsiye altında oturmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, başarılı bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiye çalmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan şemsiye görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk şemsiye görmek hedeflerine kavuşacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir