AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye satmak

Kahve falında şemsiye satmak

Kahve falında şemsiye satmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye satmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya belli bir amaç için çalışmak size iyi gelebilir.

Kahve falında şemsiye satmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye tutmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye dağıtmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiye altında olmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye toplamak zafer ve zenginlik getireceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye şemsiye almak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi ters görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir