AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk şemsiye görmek

Kahve falında mor renk şemsiye görmek

Kahve falında mor renk şemsiye görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, edilen duaların kabul olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında mor renk şemsiye gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Kahve falında mor renk şemsiye görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor şemsiye görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk şemsiye görmek vefakar bir insan olunacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında renkli şemsiyeler görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında renkli şemsiye görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk iç çamaşırı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, sevinç ve mutluluğa işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir