AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor şapka görmek

Kahve falında mor şapka görmek

Kahve falında mor şapka görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, iflas edeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında mor şapka gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mor şapka görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor şapka takmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni şapka görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında asker şapkası takmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil şapka takmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına rivayet eder.

Kahve falında şapka denemek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizci şapkası görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe şapka giydirmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir