AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkte çiçek görmek

Kahve falında mor renkte çiçek görmek

Kahve falında mor renkte çiçek görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine delalettir.

Kahve falında mor renkte çiçek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ya da belli olaylara katılımınız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor renkte çiçek görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına yorulur.

Kahve falında mor çiçek koklamak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet eder.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir