AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor beyaz çiçek görmek

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında mor beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına inanılır.

Kahve falında mor ve sarı çiçek görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı mor çiçek görmek esenleyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek daima ona hürmet göstereceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine inanılır.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir