AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk etek görmek

Kahve falında mor renk etek görmek

Kahve falında mor renk etek görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında mor renk etek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk yeni şeyler öğrenmenizi veya bazı işleri farklı yöntemlerle ele almanızı sağlayabilir.

Kahve falında mor renk etek görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mor etek görmek çektiği yokluğun unutulacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mor etek giydiğini görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mor etek giymek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renk etek giymek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında renkli uzun etek giymek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulur.

Kahve falında mavi renkte etek görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında renkli etek giymek umutlarının da tükeneceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir