AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor etek giymek

Kahve falında mor etek giymek

Kahve falında mor etek giymek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mor etek giymek gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Kahve falında mor etek giymek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, doğru işler yapacağına yorulur.

Kahve falında mor etek giydiğini görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renk etek görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor etek görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı etek giydiğini görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına delalettir.

Kahve falında uzun kot etek giymek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa etek giymek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli etek giymek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir