AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte etek görmek

Kahve falında mavi renkte etek görmek

Kahve falında mavi renkte etek görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, daha isabetli kararlar alacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, onları koruyup kollayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkte etek gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında mavi renk etek giymek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, eline geçen malları tutamayacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkli etek görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte etek görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi beyaz etek görmek hedeflerine yaklaşacağına, heveslerin söneceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun mavi etek giymek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, rahatsızlık vereceğine işarettir.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi etek görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi etek almak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir