AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor etek giydiğini görmek

Kahve falında mor etek giydiğini görmek

Kahve falında mor etek giydiğini görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor etek giydiğini gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Kahve falında mor etek giydiğini görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor etek giymek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, rızkın genişlemesine alamet etmektedir.

Kahve falında mor etek görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk etek görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına yorulur.

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin etek giydiğini görmek her zaman haklının yanında olacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında üst üste etek giymek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, elinin de bolluk göreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz etek giymek iş sahibi olunacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir