AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor para görmek

Kahve falında mor para görmek

Kahve falında mor para görmek helal rızka sahip olunacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, durumunuzun iyileşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında mor para gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Kahve falında mor para görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine inanılır.

Kahve falında mor gecelik giymek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünü mor görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalet eder.

Kahve falında mor tişört giymek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı mor görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında mor leylak görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk halı görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında mor renk ayakkabı görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir