AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor leylak görmek

Kahve falında mor leylak görmek

Kahve falında mor leylak görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor leylak gördüyseniz:

  • Olan biteni öğrenmek için daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında mor leylak görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında leylak rengi elbise görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında leylak rengi görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında leylak koparmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında leylak görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında leylak rengi elbise giymek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leylak rengi çiçek görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leylak almak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir