AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk ayakkabı görmek

Kahve falında mor renk ayakkabı görmek

Kahve falında mor renk ayakkabı görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, anne baba duası alınacağına, depresyona gireceğine alamet eder.

Kahve falında mor renk ayakkabı gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında mor renk ayakkabı görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, tatsızlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek bereket ve zenginlik olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında mor renkli ayakkabı görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor ve siyah renk görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renkli perde görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mor renk perde görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renkli küpe görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında mor renk eşarp görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, dertlerin aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir