AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor tişört giymek

Kahve falında mor tişört giymek

Kahve falında mor tişört giymek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, biraz olsun hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor tişört giymek gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemekte fayda var.

Kahve falında mor tişört giymek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında mor tişört görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil tişört giydiğini görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tişört giymek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tişört giydiğini görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında lacivert tişört giymek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tişörtü ters giymek işlerin düzgün gideceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık tişört giymek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir